^ ذکر ایام هفته در منابع روایی شیعه و سنی هیچگونه سندی ندارد. 

^ تمامی مطالب سایت ها که مدعی سند برای این اذکار شده اند بررسی شده و بطلان آن ثابت گردیده است.

[ این اذکار جعلی می باشد و ادعای سند برای آن کاملاً باطل است و چه در مفاتیح الجنان چه در کتب ادعیه قدیمی چنین اذکاری با این ترتیبات وجود ندارد و ادعای کذبی بیش نیست. ] 

 

چگونگی پیدایش ذکر ایام هفته:

دستورالعملی در قالب ذکر ایام هفته - در سال ١٣۷۱ {هجری شمسی} - بر سر زبانها افتاد که بدون ارائه سند و مدرک روایی ابتدا این اذکار به شکل کاغذهای پِرِسی و نیم جیبی به چاپ رسیده و در بین عوام الناس دست به دست گردید و متاسفانه در صدا و سیما پخش شده و در مسجد جمکران نیز بدلیل بی دقتی و عدم توجه متولیان این امر به عنوان ذکری مجرب و صحیح السند در تابلوهای روان نمایان گردید، درحالیکه هیچ سندی برای آن وجود ندارد!!

 

 اما براستی این اذکار از کجا آمدند؟

این اذکار توسط قطب و مرشد فرقۀ ضالّۀ صوفیه تابندۀ گنابادی ایجاد گردید و توسط پیروان این فرقه تحت پوشش اذکاری در مذهب تشیع منتشر شد و پس از آن بدلیل عدم آگاهی مسئولین و همچنین بی دقتی برخی علماء حوزه علمیه نسبت به بطلان این موضوع همچنان این اذکار مورد استفاده قرار می گیرد!!!

 

 آیا استفاده از این اذکار و بردن اسماء الهی اشکالی دارد؟

أن ابلیس (لعنة الله علیه) تمثل لعیسی بن مریم (صلوات الله علیه) فقال له قل لا اله الا الله، فقال کلمة حق و لا أقولها بقولک.

ابلیس ملعون روزی در مقابل حضرت عیسی (صلوات الله علیه) ظاهر گردید، پس به او گفت (ای عیسی) بگو: لا اله الا الله، پس (حضرت عیسی) فرمود: لا اله الا الله کلمه ی حق است ولی آن را بخاطر کلام تو (و به سفارش و توصیه ات) به زبان نمی آورم.

محجة البیضا (مرحوم فیض کاشانی), ج ۵, ص ۵۴

 

حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام به شخصی که در خصوص معنای سنت و بدعت سوال نموده بود چنین پاسخ فرموده اند :

سنت آن چیزی است که پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) به آن عمل و سفارش می فرمود و بدعت آن چیزی است که بعد از ایشان (پیامبر اکرم) ایجاد گردید .

بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج‏٢، ص: ٢۶۶

پس طبق روایت فوق ذکر ایام هفته که در زمان پیامبر و جانشینان ایشان یعنی ائمه اطهار وجود نداشته و در این عصر جدید به دست یک صوفی ملعون ایجاد گردیده بدعت شمرده می شود و عمل به آن در حقیقت پیروی از بزرگان فرقه ضاله صوفیه بوده و عبادت طاغوت محسوب می شود.

 

حضرت اميرالمؤمنين عليه السلام مردم را به دو دسته تقسیم نموده و می فرمایند:

«إنّما الناس رجلان: متّبع شرعة ومبتدع بدعة»

«افراد دو گونه ‏اند: يا پيرو شريعت هستند، و يا بدعت‏گزار در دين.»

نهج البلاغه، قسمتی از خطبه ١٧۶


نقد ذکر ایام هفته اذکار ,  ,هفته ,ذکر ,ایام ,علیه ,این اذکار ,ایام هفته ,ذکر ایام ,الله علیه ,و درمنبع

جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ کانَ زَهُوقاً

بررسی سند ذکر ایام هفته در منابع تاریخی و روایی ‼️

نقد تصوف

نتیجه بدعت

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خدمات انجام طرح توجیهی قیمت فروش کاغذ دیواری اهنگ,فیلم,سریال,خبر کارترال صبرم سر اومد خرید بهترین لوازم یدکی بلدوزر کوماتسو مدرسه دستگاه تصفیه آب بیا 2 سافت Bia2Soft.ir فروشگاه